Terug

Verzenden & retourneren

 

Transport en kosten
Het risico tijdens het transport van de bestelde goederen is voor Winner Sport Equipment en gaat over op het moment van aflevering aan u.

TIP: Wij verzenden de bestelling met PostNL. PostNL levert op maandag t/m zaterdag tijdens kantooruren. Kies daarom als afleveradres een adres (bijv. uw werk) waar dan iemand aanwezig is, zodat de bezorger niet voor een gesloten deur staat.

Alle orders die vrijdagavond na 23:59 uur en op zaterdag of zondag besteld zijn, worden maandag bij u afgeleverd.

Alle bestellingen voor 23:59 worden nog dezelfde dag verstuurd. (tenzij er een andere levertijd bij het product is aangegeven)

Verzendkosten

Nederland : vanaf € 99,00 Gratis en daaronder € 6,75
Belgie : vanaf € 99,00 Gratis en daaronder € 6,75
Duitsland : vanaf € 99,00 Gratis en daaronder € 6,75          

Levering
Levering geschiedt doorgaans 1 werkdag na ontvangst van de betaling tenzij er bij het product een andere levertijd aangegeven is. Mochten de artikelen onverhoopt niet op voorraad zijn, wordt u op de hoogte gesteld. In overleg kan de order op een later tijdstip worden geleverd of worden geannuleerd. Het bedrag zal dan zo spoedig mogelijk worden teruggestort.


Retourneren
U kunt, na ontvangst van de bestelde artikelen, deze zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retour zenden. De kosten voor deze retourzending zijn voor eigen rekening. De goederen dienen onbeschadigd, niet gebruikt, indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking en met ingevuld retourformuliergezonden te worden aan:

Winner Sport Equipment
De Diepteweg 22A
5236 PV te 's-Hertogenbosch.

Na ontvangst van de artikelen zal het bedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 kalender dagen worden teruggestort incl. de eventuele verzendkosten voor de heenzending. Mocht u niet de juiste maat besteld hebben geeft u dan aan op het retourformulier welke maat u wenst. Als wij het product hebben ontvangen sturen wij u dezelfde dag nog de gewenste maat. Winner Sport Equipment heeft het recht om bij beschadigde en/of gebruikte artikelen tot een redelijke waardevermindering over te gaan, en als zodanig een lager bedrag terug te storten.

Download hier het Retourformulier
Download hier hetHerroepingsformulier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Stuntstepcenter.nl 9,3 / 10 - 901 Reviews @ The Feedback Company