Terug

Madd Gear stuntstep

Madd Gear Stuntstep

Een Madd Gear stuntstep kopen

De stuntsteppen van Madd Gear (ook wel MGP) zijn op dit moment misschien wel de populairste in Nederland. MGP was een van de eerste producenten van stuntsteppen en worden door veel professionele stuntsteppers bereden. De VX6 Pro, VX6 Team, VX6 Nitro en VX6 Nitro Extreme zijn populaire stuntsteps uit de MGP familie.

Een MGP stuntstep kopen

Ben je op zoek naar MGP stuntstep, dan ben je bij de Stuntstep Center op de juiste plek. Wij verkopen stuntsteppen in verschillende klassen. Van MGP stuntsteppen voor beginners tot MGP stuntsteppen voor professionals. Je kunt de Madd Gear stuntsteppen direct via de webshop bestellen of in onze winkel in 's-hertogenbosch kopen.

Dat geldt ook voor de stuntstep onderdelen. Je kan een complete Madd Gear stuntstep kopen maar ook losse onderdelen om zo je step compleet naar eigen wens samen te stellen.

Verschillende type MGP stuntsteppen

Stuntstep Center biedt verschillende type stuntsteppen aan. De Madd Gear stuntsteppen verschillen in breedte van stuur, grootte van wielen, type headset en natuurlijk het deck. Elk model stuntstep rijdt op zijn eigen manier. De ene stuntstep is beter geschikt voor indoor, de ander voor het rijden offroad. De lichte MGP stuntsteppen zijn voor beginners en de zwaardere met stalen stuur voor gevorderden die flips willen maken.

 

Wat is het verschil tussen een gewone step en een stuntstep?

Om te beginnen, een gewone step is niet geschikt voor stunts. De wielen van een stuntstep zijn kleiner en gebouwd om een harde landing te kunnen maken. Een MGP stuntstep heeft een sterker stuur dat niet verstelbaar is en een een zwaardere neck en headset. Het deck van een MGP stuntstep is erg sterk met aan twee kanten hoek- of koker profielen.

MGP stuntsteppen voor beginners en gevorderden

Bij Stuntstep Center hebben we MGP stuntsteppen voor beginners en MGP stuntsteppen voor gevorderden tegen scherpe prijzen. Naast Madd Gear bieden we ook stuntsteps van de merken Slamm, Sacrifice, Chilli en Grit.

Wanneer je een MGP stuntstep wilt kopen en je weet nog niet precies welke, dan kun je ze ook in onze winkel bekijken. Wij adviseren je graag persoonlijk over de juiste stuntstep voor jou.

De levertijd van uw MGP stuntstep

De Stuntstep Center heeft alle MGP stuntsteppen die op de site staan op voorraad en wanneer je vandaag besteld, heb je jouw MGP stuntstep de volgende dag in huis.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Stuntstepcenter.nl 9,3 / 10 - 918 Reviews @ The Feedback Company